Verbouw

Of je nu droomt van een prachtige nieuwe keuken, een luxueuze badkamer, extra woonruimte of je woning gewoon een make-over wilt geven, bij ons ben je aan het juiste adres. Van Ierland bouw is dé specialist op het gebied van verbouwingen. Met onze jarenlange ervaring staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wij hebben de kennis & expertise om jouw wensen en ideeën om te zetten in realiteit.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers en andere vaklieden zorgen we ervoor dat de verbouwing naar tevredenheid wordt uitgevoerd en staan wij borg voor onze hoogwaardige kwaliteit.

Wat komt er kijken bij een verbouwing?

Uit de praktijk weten we dat een verbouwing  vaak wordt onderschat. Er komt namelijk erg veel bij kijken en kan als belastend worden ervaren omdat u tijdens de verbouwing waarschijnlijk in de woning blijft wonen. Wij, van Ierland Bouw, begrijpen dat. Om de impact van de verbouwing tot een minimum te beperken, zorgen wij voor een duidelijke planning en werken wij zo netjes mogelijk en ruimen wij op waar nodig, zodat uw activiteiten in huis zo min mogelijk hinder ondervinden. Indien gewenst kunnen wij tijdelijke voorzieningen aanbrengen. Wij denken met u mee. Verbouwen doen we samen.

van ierland bouw

Wat is de werkwijze voor een verbouwing?

01

Kennismaking

Elke verbouwing is natuurlijk anders, daarom starten we altijd met een grondig gesprek waarin we naar uw ideeën en wensen luisteren en die bespreken. Vervolgens vertalen wij uw wensen in een concreet en haalbaar plan. Zo adviseren we u over bijvoorbeeld de mogelijkheden, materialen, indelingen en hoe dat wij dit het beste aan zouden pakken. Vanuit onze praktijkervaring weten we altijd snel wat er mogelijk is en/of er bepaalde zaken zijn waar rekening mee gehouden dient te worden.

02

Vrijblijvende Offerte

Na het gesprek zal er een gedetailleerde offerte worden opgesteld. Hierin wordt een overzicht gegeven van de benodigde materialen, arbeidskosten en andere eventuele extra diensten. Zo krijgt u een helder beeld van de kosten. In veel gevallen zorgt een verbouwing ook weer voor een waardevermeerdering van uw woning.

03

Uitvoering

Indien er een akkoord is gaan we de bouwfase in. In deze fase zorgen wij dat alle werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Zo zal er vooraf duidelijk gecommuniceerd worden wanneer de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast houden we u tijdens het verbouwingsproces natuurlijk dagelijks op de hoogte.

04

Oplevering

Na afronding van de verbouwing volgt de oplevering. Samen lopen we met u de geleverde werkzaamheden door om te kijken of alles naar wens is. Indien alles naar wens is kunt u jarenlang genieten van een prachtige verbouwing!

Voorbeelden van werkzaamheden tijdens een verbouwing?

De verbouwingsmogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een kleine aanpassing wilt maken aan je woning of een hele aanbouw wilt plaatsen, je kunt het zo gek niet bedenken. Voorbeelden van verbouwingen kunnen zijn:

  • Keuken verbouwing
  • Badkamer verbouwing
  • Uitbouw/aanbouw
  • Dakkapel
  • Zolder verbouwing
  • Wandafwerking
  • Veranda- of overkapping
  • Leveren, plaatsen of vervangen kozijnen/deuren/ramen
  • Aanbrengen / vervangen van plafonds
  • Het plaatsen of vervangen van dakramen

Staat jouw idee er niet tussen? Geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie