Onze Diensten

Nieuwbouw

Voor de afbouw van uw huis bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u uw woning net opgeleverd gekregen en moet er nog het een en het ander gebeuren? Wij staan klaar om jou hiermee te begeleiden gedurende dit proces.

Verbouw

Of je nu droomt van een prachtige nieuwe keuken, een luxueuze badkamer, extra woonruimte of je woning gewoon een make-over wilt geven, bij ons ben je aan het juiste adres. Van Ierland bouw is dé specialist op het gebied van verbouwingen.

Onderhoud

Bij van Ierland bouw weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je woning of bedrijfspand tijdig en goed te onderhouden. Naast het behoud van waarde draagt het ook bij aan je wooncomfort.

Renovatie

Wij geloven dat renovatie een unieke kans biedt om uw woning te transformeren zodat deze weer volledig voldoet aan uw eisen en comfort. Tegelijkertijd behouden we de sfeer & stijl binnen uw huis, dat is tenslotte wat uw woning zo speciaal maakt. 

Slotenmaker

Bent u per ongeluk buitengesloten van uw huis, kantoor of garage? Omdat u sleutels nog binnen liggen? Of is de sleutel afgebroken? Bij van Ierland Bouw begrijpen we dat dergelijke situaties zowel stressvol als tijdrovend kunnen zijn. Wij staan klaar om u te helpen met onze professionele slotenmakersdiensten in de regio Goirle.