Renovatie

Wij geloven dat renovatie een unieke kans biedt om uw woning te transformeren zodat deze weer volledig voldoet aan uw eisen en comfort. Tegelijkertijd behouden we de sfeer & stijl binnen uw huis, dat is tenslotte wat uw woning zo speciaal maakt. Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken.

van ierland bouw

Wat is de werkwijze voor een verbouwing?

01

Kennismaking

Elke renovatie is speciaal en daarom starten we altijd met een gesprek waarin we uw ideeën en wensen bespreken. Soms zijn er vanuit de overheid ook eisen waaraan voldaan moet worden. Vervolgens vertalen wij uw wensen in een concreet en haalbaar plan. Zo adviseren we u over bijvoorbeeld de mogelijkheden, materialen, indelingen en hoe dat wij dit het beste aan zouden pakken. Vanuit onze praktijkervaring weten we altijd snel wat er mogelijk is en/of er bepaalde zaken zijn waar rekening mee gehouden dient te worden.

02

Vrijblijvende Offerte

Na het gesprek zal er een gedetailleerde offerte worden opgesteld. Hierin wordt een overzicht gegeven van de benodigde materialen, arbeidskosten en andere eventuele extra diensten. Zo krijgt u een helder beeld van de kosten. In veel gevallen zorgt een renovatie ook weer voor een waardevermeerdering van uw woning.

03

Uitvoering

Indien er een akkoord is gaan we de bouwfase in. In deze fase zorgen wij voor de eventuele vergunningen en schakelen indien nodig externe experts in om ervoor te zorgen dat alles aan de geldende regelgeving voldoet. Tijdens de uitvoering zorgen wij voor een vlekkeloze coördinatie van werkzaamheden. Zo zal er vooraf duidelijk gecommuniceerd worden wanneer de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast houden we u tijdens het renovatieproces natuurlijk dagelijks op de hoogte.

04

Oplevering

Na afronding van de renovatie volgt de oplevering. Samen lopen we met u de geleverde werkzaamheden door om te kijken of alles naar wens is. Indien alles naar wens is kunt u jarenlang genieten van een prachtige gerenoveerde woning!

Voorbeelden van renovatie werkzaamheden?

  • Vervangen van kozijnen
  • Dak renovatie
  • Vervangen van dakgoten of gevelbekleding
  • Keuken renovatie
  • Badkamer renovatie
  • Toilet renovatie

Renovatie Projecten